Deze kledingitems zijn tijdloos en helemaal hot voor in de zomer!

 Deze kledingitems zijn tijdloos en helemaal hot voor in de zomer!

Een zomergarderobe bij elkaar rapen is een lastige klus. Je wil niet te veel kleren in je klerenkast hebben hangen, omdat je dan door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt het overzicht bewaren en dat kan niet als er overal kleren door elkaar liggen en over de hele grond verspreid liggen. Je wilt niet van elk type item drie varianten hebben liggen: gewoon één variant en klaar is kees. Zo heb je ook veel minder stress in de ochtend, als jij een bepaald type item wil dragen, dan weet je welk item je kan pakken, en hoef je je niet druk te maken om kleuren en materialen. Hieronder lees je welke items je echt aan jouw zomergarderobe moet toevoegen, zodat jouw zomer niet meer stuk kan!

Een satijnen slip-dress

Als je uitgaat in de zomer, dan is een satijnen slip-dress de outfit om te dragen. Het is een top en rok ineen, dus je bent ook gelijk klaar met je outfit. Dit bespaart je flink wat tijd. Een satijnen slip-dress is ook heel koel, omdat het materiaal niet snel warm wordt. Op deze manier kan je het hoofd koel houden, ook al lopen de temperaturen flink op. Een slip-dress kan je ook aantrekken naar heel veel gelegenheden: naar de club, een luxe restaurant of een diploma-uitreiking. Overal zie jij eruit om door een ringetje te halen. Iedereen zal spontaan omkijken en vragen waar jij die prachtige jurk vandaan hebt!

Een gebreid vestje

Een gebreid vestje is altijd handig om te hebben voor de wat koudere dagen in de zomer. Ook in de avond kan het op een tropisch eiland flink afkoelen in de avond, dus zo’n bohemian gehaakt vestje is een functioneel item om te hebben. Vergeet dus niet om zo’n vestje in je koffer te gooien mocht jij naar een warm land op vakantie gaan. Men vergeet dan al snel ook wat warmere kleding in te pakken, wat zonde is, want dan moet je daar gaan shoppen zodat je niet gaat beven van de kou!

Een maxi-jurk in paisleyprint

Een lange maxi-jurk is iets wat je echt in je kast hebt moeten hangen. Zo’n jurk is handig voor een koele zomerdag, maar ook op de warme dagen maar wanneer je geen zin hebt om een vrij blote outfit te dragen. Een maxi-jurk is lekker luchtig omdat er veel wind doorheen kan waaien. Ook als je verbrand bent, dan kan je zo’n maxi-jurk dragen om je huid te beschermen en niet onnodig vaak aan de zon bloot te stellen. Dat is enorm slecht voor je huid, en op deze manier zal je snel oud worden. Als je voor een paisleyprint kiest, dan krijg je een echte bohemian western stijl. Doe een hoed op om de look af te maken!