Deze sieradentrends mag je absoluut niet gemist hebben!

 Deze sieradentrends mag je absoluut niet gemist hebben!

De meeste vrouwen en mannen zijn dol op sieraden. Ze geven je outfit net wat extra’s, op een subtiele wijze. Je loopt er dus niet mee te koop, maar je laat zien dat je net wat specialer gekleed bent dan normaal, door een prachtige collier of een spannend paar oorbellen. Sieraden zijn er in allerlei soorten en maten, en je hebt natuurlijk ook diverse types. Ga jij voor een geometrisch sieraad, of ben je toch liever van de wat artistiekere vormen? Alles kan: zolang jij maar goed genoeg zoekt, vind je altijd wel een sieraad dat aan jouw wensen en eisen voldoet. Het is ook leuk om in te spelen op de hedendaagse trends: welke sieraden passen volledig bij de tijd van nu, en welke zijn passé? Je leest hieronder de nieuwste trends op het gebied van sieraden. Doe je voordeel met deze kennis en ren naar de winkel, zodat jij een echte trendsetter kan worden!

Galaxy

De trend galaxy is er de laatste jaren ingeslopen. Een armbandje met een sterretje eraan, oorbellen met bungelende Noordsterren of een ketting met maantjes. Je kan ook kiezen om oorbellen met maantjes en sterren te combineren, voor een echt wow-effect. De laatste tijd worden ook planeten en andere ruimtefiguren gemaakt, zodat jij een echt melkwegstelsel in je oren kan laten hangen. Prachtig!

Asymmetrie

Een andere trend die je vandaag veel voorbij ziet komen is de keuze voor asymmetrie. Dit betekent dat je kiest voor een ketting waarbij de hanger niet perfect in het midden hangt, maar ergens halverwege je hals. Op deze manier is de ketting speelser en creatiever dan een saaie ketting waarbij de hanger precies in het laagste punt hangt. Je kan ook asymmetrie kiezen voor in je oren. Je kiest dan bijvoorbeeld in je ene oor voor een gouden ringetje, terwijl je in het andere oor een klein gouden knopje draagt. Dit maakt het interessant: mensen blijven kijken naar jouw oren om te ontdekken wat jij er precies in hebt hangen. Je kan ook kiezen om in het ene oor twee gaatjes te laten schieten, en in het andere oor drie gaatjes. Op deze manier creëer je ook een soort vaste asymmetrie in je oren, wat te leuk is. Als je normale gaatjes te saai of standaard vindt, kan je natuurlijk ook een helix of tragus piercing laten schieten in een van je twee oren. Zo heb je ook asymmetrie, maar dan op een wat uitdagendere manier dan gewoon twee of drie simpele oorgaatjes. Pas op: dit is niet geschikt voor mensen die slecht tegen pijn kunnen. Het schieten van piercings kan flink pijn doen, omdat je door een dikke laag huid moet prikken. Maar, het resultaat is het meer dan waard!