Deze sieraden gaan we veel zien in de zomer!

 Deze sieraden gaan we veel zien in de zomer!

Je sieradendoosje updaten met nieuwe sieraden is een gevoel waar veel vrouwen niet genoeg van kunnen krijgen. Je neemt even de tijd voor jezelf als je bij de juwelier voor de vitrine staat klaar om een nieuw prachtig, elegant sieraad te kiezen helemaal voor jou alleen. Na een jaar hard werken heb je dat zeker verdiend, en vlak voordat de zomer begint heb jij een chique nieuw sieraad dat helemaal past bij de laatste trends op sieraadgebied. Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet modieus en on point uitzien? Met sieraden kan je trends subtieler laten terugkomen en laat je zien dat je verstand van mode hebt. Je bent geen meeloper doordat jij klakkeloos de kledingtrends overneemt (bijvoorbeeld het dragen van een spencer met witte blouse), maar jij weet al welke sieraden er in zijn, voordat het zomerseizoen aanbreekt. Nee, jij bent een trendsetter! Maar, welke sieraden zijn er precies helemaal in deze zomer? Dat lees je hier!

Neon, neon en nog eens neon

Glow in the dark neonkleuren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Tijdens de jaren negentig kon men niet genoeg krijgen van deze felle kleuren, maar tijdens het begin van de 21ste eeuw maakten de neonkleuren plaats voor de romantische pastelkleuren. Gelukkig is het nu weer helemaal trendy om sieraden met neonkleuren te dragen. Wat dacht je van een ketting met sterretjes, met allemaal steentjes in de vorm van neonkleuren? Als je op vakantie gaat naar een tropisch oord, is het wellicht leuk om de neonkleuren terug te laten komen in een enkelbandje, zodat jouw bruine kleur nog beter uit de verf komt. Een prachtig gezicht!

Schelpen

Een speelse, surfachtige sieradentrend is het gebruik van schelpen. Deze schelpen worden in kettingen verwerkt, zodat je een echte Ibiza bohemian stijl krijgt aangemeten. Op deze manier lijk jij zo van het strand te komen, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo hoeft te zijn. Je kan ook kiezen voor een armband met schattige schelpjes, zodat jouw outfit niet volledig wordt gedomineerd door alle schelpen. Kies bijvoorbeeld voor een rood armbandje, met een schildpadbedeltje en wat schelpjes. Deel deze uit aan al je vriendinnen en jullie vriendschap is bezegeld met een cute bracelet!

Een heupketting of bodychain

Er worden steeds originelere sieraden gemaakt in de smederijen. Zo ook deze heupketting of body chain: dit is een ketting voor om je buik, heupen of romp. Op deze manier kan je een croptop een stuk interessanter maken, omdat jouw blote buik nu wordt vergezeld door een elegant sieraad. Een bodychain met diamanten eraan maakt van jou een ware Marilyn Monroe!