Deze sieradenmerken hebben de allermooiste sieradencollecties in de winkel liggen!

 Deze sieradenmerken hebben de allermooiste sieradencollecties in de winkel liggen!

Een sieraad a day keeps the doctor away. Een prachtig sieraad met een zuivere edelsteen, dat is iets waar veel vrouwen van kunnen dromen. Op deze manier kan je je outfit die er vrij doorsnee uitziet, toch wel wat meer pit geven. In modeland is een sieraad een onmisbare accessoire, omdat je op deze manier je outfit subtiel wat meer flair kan geven, iets wat lastig is met een aanwezige tas of haarband. Daarnaast zie je er gelijk een stuk verzorgder uit met een prachtig sieraad om je nek of om je pols. Je laat zien dat je kennis hebt van mode en styling, en dat je graag experimenteert met accessoires om een saaie outfit wat meer kracht bij te zetten. Het blijft echter een moeilijke opgave om een sieradenmerk te vinden dat sieraden van hoge kwaliteit maakt, die lang mooi blijven en niet binnen no time verkleurd zijn. Lees hieronder van welk merk jij sieraden moet inslaan. Deze merken kunnen op je verlanglijstje!

Eline Rosina

Het merk Eline Rosina is vrij onbekend in modeland, en dat is onwijs zonde. Als jij dol bent op sieraden, dan moet je echt eens een kijkje nemen in de online webshop van Eline Rosina. Je vindt er minimalistische kettingen voor een zacht prijsje, maar ook aanwezigere sieraden waar je een echte earparty mee kan maken. Ook als je meerdere gaatjes in je oren hebt, ben je bij Eline Rosina aan het juiste adres. Er is namelijk een enorme verscheidenheid aan sieraden, en dat zie je terug in de ontwerpen en designs. Niks is te gek bij Eline Rosina. Snuffel zelf eens in de webshop en ontdek het grote assortiment aan sieraden!

Violet Hamden

Het merk Violet Hamden is wat duurder, maar de sieraden zijn het meer dan waard. Ze schitteren erop los en deze glans zullen ze lang vasthouden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze binnen een mum van tijd hun sparkle verliezen, iets wat ontzettend zonde zou zijn van jouw uitgegeven geld. Je vindt hier niet alleen sieraden, ook horloges zijn van de partij bij Violet Hamden. Je vindt hier tijdloze exemplaren die je meerdere jaren kan dragen, zonder dat ze niet meer on trend zijn. Handig!

Vedder & Vedder

Vedder & Vedder is het bekendste sieradenmerk van de drie. Het fijne aan dit merk is dat je zelf je eigen sieraden kan ontwerpen en laten graveren. Een persoonlijk sieraad waarin een lieve boodschap wordt achtergelaten, dat is toch te lief om te krijgen voor je verjaardag of met Kerstmis? Een sieraad met een compleet eigen verhaal!