Bekende voorbeelden van sieraden die worden gedragen tijdens de bruiloft

 Bekende voorbeelden van sieraden die worden gedragen tijdens de bruiloft

De bruiloft is zonder twijfel een van de mooiste dagen van het leven die we ons maar voor kunnen stellen. Daarom doe je er als bruidspaar graag alles aan om alles tot in detail te hebben geregeld en de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar heb je er ook al aan gedacht wat voor soort sieraden je draagt tijdens het huwelijk? Je hebt namelijk nog veel meer keuze dan enkel het uitzoeken van de ringen. Redenen genoeg dus om je daar een keer goed in te gaan verdiepen. Bekende voorbeelden van sieraden die erg gewild zijn om te dragen, lees je hier.

1. Kies voor een mooie set, bestaande uit een ketting en oorbellen

Als je een bezoek brengt aan een bruidswinkel of een juwelier, dan krijg je waarschijnlijk al erg snel te horen dat je ervoor kunt kiezen om een compleet setje aan te schaffen. Deze set bestaat doorgaans uit een ketting en uit oorbellen. Hierdoor zorg je voor een perfect totaalplaatje en je bespaart ook nog eens behoorlijk wat tijd om de perfecte combinatie voor de grote dag te vinden. Van opvallende glitters tot aan een subtiel pareltje, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Er is daardoor voor ieder wel wat wils. Waar gaat je voorkeur het meeste naar uit?

2. Gebeurt er erg veel bij de hals van de jurk? Houd het simpel met een subtiel armbandje

Misschien heb je ja tegen een jurk gezegd met een hoge hals of met erg veel kant. In beide gevallen gebeurt er erg veel rondom de hals en heb je vaak niet eens een sierraad nodig om de hals. Gebeurt er erg veel bij de hals van de jurk? Houd het simpel met een subtiel armbandje. Zorg er altijd wel voor dat je dezelfde kleur draagt als de kleur van de ringen. Dit zorgt namelijk voor net even wat meer rust in de outfit.

3. De bruidegom draagt tijdens de grote dag vaak een fraaie set manchetknopen

Op de grote dag mag de bruidgegom natuurlijk ook een keer goed uitpakken. Denk hierbij aan een fraai pak dat op maat is gemaakt en een set elegante schoenen. Het is ook een goed idee om een keer goed na te denken over de manchetknopen die gedragen worden. Van een klassiek design tot aan een uniek design met bijvoorbeeld de intitialen, de keuze is vrijwel eindeloos. Ook is er meer dan genoeg aanbod op het gebied van het materiaal en de kleur.